Канадската суперзвезда , чийто песни винаги сме пазели в някое кътче

...
Канадската суперзвезда , чийто песни винаги сме пазели в някое кътче
Коментари Харесай

Историята на Селин Дион ще бъде разказана в нов документален филм

Канадската суперзвезда, чийто песни постоянно сме пазели в някое кътче на съзнанието си, даде благословията си за основаването на нов игрален документален филм, отдаден на нея. Продукцията дава обещание прям взор към житейската й история, професионалната кариера, както и емблематични издания на албуми, награди и международни турнета.

Режисьор е Ирен Тайлър, под продукцията на Sony Music Entertainment. Канадската певица показа новината и зарадва почитателите си в обществените мрежи.

„ Официално е. Започваме продукцията на формалния ми документален филм. Очаквам с неспокойствие да работя в тясно съдействие с Ирен Тейлър и Sony Music по този план – нещо доста персонално, което следва да покаже на всички част от мен, която не са виждали до момента “- написа Дион.

It's official. We're starting production on my official documentary. Looking forward to working closely with Irene...
Posted by on 
Изпълнителката разгласи идния филм във вторник в обществените мрежи и на своя уеб страница. Пълнометражният документален филм понастоящем към момента е без заглавие и се дефинира като „ ултимативният филм за един от най-признатите и сполучливи реализатори в историята на поп музиката “. 
               

Новината идва  няколко дни откакто стана ясно, че „ Aline “ – различен неоторизиран биографичен филм за певицата, ще бъде излъчен в Съединени американски щати през 2022 година

Част от на певицата е разказана и във кино лентата “Селин Дион: силата на любовта ”, макар че продукцията не е тъкмо биографична, само че включва доста моменти от живота на звездата, които ни печелят с неподправеност и същинска страст. Това и чакаме от идния филм, въпреки всичко разполага с извънредно ентусиазъм пред себе си – съкровището на Канада Селин Дион.

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР